Tisztelt Látogató!

Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzunk.

A Keller Hidrolift Kft. 1999 közepén, Keller András egyéni vállalkozó sikeres lift gyártással és karbantartással foglalkozó vállalkozásában meglátva a piaci lehetőségeket, magyar magánszemélyek összefogásával alakult meg. Az 50 éves szakmai tapasztalat megfelelő garancia a kivitelezések során a partnereinknek és ügyfeleink számára.

A vállalkozás a hazai felvonógyártó piac egyik fő szereplője a speciális és a hidraulikus felvonók kategóriájában, a magyarországi liftgyártók rangsorában előkelő helyen áll az elsősorban külföldi tulajdonban lévő multinacionális vállalatok után.

Tevékenységünk fő profilja személy- és teherfelvonók, emelőgépek:

  • Gyártása
  • Szerelése
  • Tervezése
  • Generál kivitelezése
  • Üzemeltetése, karbantartása, szervizelése
  • Felújítása, cseréje

Továbbá speciális felvonó alkatrészek bérgyártása és szerkezeti lakatos munkák végzése. A hazai piacon jelentős számú  acél tornyot gyártunk és építünk be felvonók aknájául, többféle kivitelben.

A vállalkozás a magas minőségi követelmények és a szigorú biztonságtechnikai előírások betartása miatt az egészségügy, a vendéglátás, valamint a megváltozott képességű (rokkant, rehabilitációs) területeken, akadálymentesítő és speciális liftek gyártásában kiemelkedő szerepet tölt be. Berendezéseink megtalálhatóak kórházakban, éttermekben, közintézményekben, társasházakban és ipari létesítményekben. 

A Keller Hidrolift Kft. elismert tagja a Lift-s Egyesületnek, valamint alapító tagja a Felvonó Szövetségnek, mely a felvonó iparágban tevékenykedő cégeket fogja össze és képviseli őket hazai és nemzetközi szinten. A cég vezetői elkötelezettek a szakma magas szintű fenntartásában és fejlesztésében, rendszeresen képzéseken vesznek részt előadóként vagy részvevőként, valamint több neves díjat és kitüntetést vehettek már át a felvonós iparágért tett erőfeszítéseikért. Többek között Keller András, ügyvezető a "Felvonó Szakma Kiváló Művelője" címben részesült 2017-ben.  

A cégünk által gyártott alkatrészek minősítéskötelesek, ezért a legmagasabb szintű akkreditálással rendelkezünk. A felvonók és emelőgépek telepítése építési engedélyköteles tevékenységek, ezért szorosan együttműködünk a hatóságokkal és a szakértői irodákkal. Az általunk gyártott alkatrészekre 2 év garanciát vállalunk. 

Korábbi munkáinkról képeket és leírásokat talál a weboldalunkon és a facebookon. Köszönjük megtisztelő érdeklődését, amennyiben honlapunk megtekintését követően kapcsolatba szeretne lépni cégünkkel, úgy a "Kapcsolat" menüben megadott címeken állunk szolgálatára.

Tisztelettel:

Tóth Dániel
ügyvezető igazgató