FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

Szolgáltató adatai:

A szolgáltató neve: Keller Hidrolift Kft.
A szolgáltató székhelye: 1032 Budapest, Kiscelli utca 4.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@kellerhidrolift.hu
Cégjegyzékszáma: 01-09-680491
Adószáma: 11867915-2-41
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság): Fővárosi Törvényszék Cégbíróság
Telefonszámai: +36-27-344-986; +36-30-942-7223
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató adatai: Euromarknet Kft. 2724 Újlengyel, Petőfi Sándor utca 48. 
Kamarai tagság: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamra 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.

Alapvető rendelkezések:

1.1. A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

1.2. Hatályos 2021. január 1.-től visszavonásig.

1.3. A webshop, mint szerzői jogi mű szerzői jogi védelem alatt áll. 

1.4. A weboldal minden nap, 0-24 óráig rendelkezésre áll. Amennyiben hibát észlel, keressen minket elérhetőségeinken. 

Adatkezelési szabályok:

1.5. A weboldalon elérhető az adatkezelési szabályzat.

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

1.6. A webshopban feltüntetett termékek elérhetőek a Szolgáltató 2120 Dunakeszi, Tőzegtavi úti telephelyén. A webshopban feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák! A webshopban feltüntetett árak dunakeszi-i átvételre vonatkoznak, az árak a szállítási és csomagolási árat nem tartalmazzák. A szállítási díjak változásának jogát fenntartjuk. 

1.7. A webshopban Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását és a termékekről fotót jelenít meg. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

1.8. Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja Felhasználókat az akció időtartamáról.

Rendelés menete

1.9. A rendelés menete:
Ügyfél regisztráció.
A regisztráció jóváhagyása
Termékek kosárba helyezése.
Kosár megrendelése.
Szükséges adatok megadása, megrendelés véglegesítése.
Kapcsolatfelvétel a termékek átvételéhez.

1.10. A weboldalon előfordulhatnak adatbeviteli hibák. Az esetleges hibákért előre is elnézésüket kérjük!

1.11. Jelenleg csak Átutalásos fizetésre van lehetőség. A Fizetési határidő közös megegyezés tárgya. Kisméretű termékek esetén van lehetőség postai csomagfeladásra, de nagyobb méretű termékeink megrendelése esetén csak személyes átvételre és elszállításra van lehetőség. 

1.12. A szolgáltató webáruház köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a szolgáltatóhoz, illetve az igénybe vevőhöz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. A fenti szabályoktól eltérhetnek a felek, ha ebben megállapodtak.

A megrendelések feldolgozása és teljesítés

1.13. A megrendelések feldolgozása 1-2 munkanapon belül megvalósul.

 1.14. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 2 munkanapon belül. Azon termékek, melyek éppen nincsenek raktáron, a teljesítési határidő jelentősen megnő (általában 2-3 hét) de erről a tényről a Megrendelőt haladéktalanul tájékoztatjuk. Ha a Szolgáltató és a Felhasználó a teljesítés időpontjáról nem tud megállapodni, a Felhasználó elállhat a megrendeléstől.

1.15. Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről a Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni, valamint Felhasználó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. E kötelezettség teljesítése Szolgáltatót nem mentesíti szerződésszegése egyéb következményei alól.

Elállás joga

1.16. A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

1.17. A vásárló nem gyakorolhatja az elállás jogát, ha a megrendelt terméke egyedi gyártás eredménye, azt a terméket csak és kizárólag a Fogyasztó tudja felhasználni. A terméke visszaküldése esetén a Szolgáltató köteles 14 napon belül megtéríteni a termék árát a Megrendelőnek. 

Garancia, jótállás

1.18. Termékeinkre 12 hónap garanciát vállalunk. Rendellenes használat miatt bekövetkező meghibásodásokért a felelősség nem a Szolgáltatót terheli, ilyen esetben a garanciális kötelezettség megszűnik. Meghibásodás esetén a számla bemutatása mellett személyesen vagy telefonon tájékoztatjuk a teendőkről. Lásd még: 151/2003. Korm. rendelet. A PTK-féle jótállás, kellékszavatosság, termékszavatosság szabályai.

Panaszkezelés

1.19. A webshop köteles a fogyasztót tájékoztatni a székhelyéről, a panaszügyintézés helyéről - ha az nem egyezik meg a forgalmazás, illetve értékesítés helyével - és az adott tevékenység, kereskedelmi forma vagy módszer sajátosságaihoz igazodó módjáról, valamint a panaszok közlése érdekében a vállalkozás vagy a vállalkozás ügyfélszolgálatának levelezési címéről és - ha a panaszokat ilyen módon is fogadja - elektronikus levelezési címéről, illetve internetes címéről, telefonszámáról.

Vegyes rendelkezések

1.20. Szolgáltató és Felhasználó vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. Felhasználó és a Szolgáltató a jelen Szabályzat hatálya alá tartozó, megegyezéssel 30 (harminc) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve kikötik a Bíróság illetékességét. 

Dunakeszi, 2021. január 1.